Sunday, March 29, 2015

LSD 15KM bersama Running Kaki FB group

Lama aku tak ber LSD dengan group Kaki Running ni. Hari ni berkesempatan join diorang. Sebenarnya LSD kali ni untuk newbies tapi Group Leader ajak datang suruh jadi Sweeper. Ada 2 group. Satu group 15km dan satu lagi 25km. Aku join yang 15km sahaja.

Bangun lewat hari ni, nasib baik sempat sampai sebelum diorang start lari, Larian kali ni agak berbeza dari biasa. Route yang Group Leader bawak lain dari yang lain. Memula lari masuk kawasan urban. Lepas dalam 6km baru lari panjat bukit dan memasuki kawasan Bukit Tungku.


Route hari ni. Malas nak capture pace dan stat. Sebab larian kali ni slow-slow ajer. Tak kira masa pon.

Terlupa nak ambil gambar masa masuk kawasan urban.


Bukit pertama lepas keluar dari larian urban.


Lepas naik bukit, layan turun bukit.


Bukit yang ke-2. Bukit ni kat lepas hentian bas jalan duta.


Bukit yang ke-3.


Tak sempat amik gambar untuk bukit yang ke-4. Sebab dah ada geng berpecah. Masuk kawasan belakang parlimen. Aku pon tak pernah masuk. Gambar dok tunjuk Parlimen.


Aku yang kantoi ikut shortcut masuk ke Padang Merbuk.

Total dalam 13KM je lari hari ni.


Gambar beramai-ramai selepas abis larian. Masa ni kitarang tunggu group 25km.

Best lari hari ni sebab masuk kawasan2 yang aku tak pernah lari lagi. Lepas tu lari slow takde pressure. 

Dengar kata bulan depan diorang nak buat kat tempat lain plak. Ashik kat Padang Merbuk ajer. Hehehe..

Sekain :)

4 comments:

  1. Terima kasih informasinya....
    infonya sangat bermamfaat

    ReplyDelete
  2. terimakasih infonya,,,,
    mantap,,,,

    ReplyDelete
  3. lama tak update bro

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...