Friday, January 30, 2015

MILO MALAYSIA BREAKFAST DAY RUN 2015

Dah macam event wajib plak Milo Malaysia Breakfast Day run ni. Tahun lepas aku masuk di Putrajaya. So tahun ni pon macam nak register jugak. Tapi registration tak buka lagi.



Details :

* Date : 12th April 2015 (Sunday)
Venue: Taman Rekreasi Sultan Abdul Aziz (Ipoh)
Register here : https://1xcess.com/registration/event/22233_2015





* Date : 26th April 2015 (Sunday)
Venue: Majlis Bandaraya Kuching Selatan
Register here : https://1xcess.com/registration/event/11122_2015

* Date : 10th May 2015 (Sunday) - DAH PENUH
Venue: Presint 3, Putrajaya
Register here : https://1xcess.com/registration/event/33344_2015

Update :
Dah bole register dah mulai dar 20th March 2015.. Apa lagi.. Serbuuu

*** Aku dah register :)



Milo slip dan Race Entry Pack Collection details..

30 comments:

  1. Kena daftar onlie jeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far online je.. tak pasti ada offline ke idok :)

      Delete
  2. Confirm eh tarikh dia?Sebab check kat fb xda lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. 90% sure.. hehhe.. mmg kat fb diorang x update lagi :)

      Delete
  3. nak dftr online pun mcm error je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudari Amie... x bole daftar online lagi. Belum buka. Just ada date je dulu.. Supaya bole block date tu :)

      Delete
  4. nak tanya, ada baju dgn baju ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada RPEC maknaya ada baju... Medal tak pasti. Tapi selalunya diorang kasik.

      Delete
  5. There is no even in Penang?

    ReplyDelete
  6. Tahun lepas punya Milo Breakfast run ni dia bagi medal x? semua finisher dpt medal ke?

    tq

    ReplyDelete
  7. Termasuk yg 3km family run dapat medal tak?

    ReplyDelete
  8. Dah x boleh daftar ke utk event putrajaya ? Sbb link x leh bukak , under maintenance katanya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti la. Macam dah x bole sebab link untuk negeri lain still bole lagi masuk. Kalau x bole dah, diorang kene tukar message tu la :)

      Delete
    2. Rasa semua x leh daftar dahh sbb semua link x leh bukak . xde rezeki . next time jelahh jawabnya . Btw, thank you :)

      Delete
    3. Sebab ikut stat blog saya.. ramai org carik event ni.

      Delete
  9. why cannot registration the Venue: Presint 3, Putrajaya

    ReplyDelete
  10. salam, boleh tahu bila closing date ? thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. tak pasti la plak bila tarikh tutup :)

      Delete
    2. its okayy , thank you :)

      Delete
  11. 7th - 9th May. Usha kat slip confirmation saya kat atas :)

    ReplyDelete
  12. Sy run kt ipoh, tapi kenapa pada slip sy dia tulis TBC pada Vanue dgn Time?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb diorang tak decide lagi kat mana dan bila..

      Delete
  13. x sempat daftar kejap sangat dah penuh, ada sesapa nk jual bib...012 6931274 zec kajang

    ReplyDelete
  14. Salam en. blogger nanti tlng amikan run kit leh x? coz jauh la nak g PJ :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...