Saturday, January 31, 2015

Event Kit : RHB Half Marathon 2015

Gi amik race kit RHB Half Marathon 2015 kat Paradigm Mall hari ni. Dalam pukul 4PM sampai sana. Tak ramai orang dan collection mengikut category yang kita register. Gagah pi collect hari ni jugak sebab nakkan baju. Mengikut apa yang tetulis dalam info diorang 'Running T- Shirt sizes are on first-come-first-served basis'.


Laluan ke kaunter.


Kaunter mengikut kategori.


Korang akan dapat kit macam kat atas tue. Termasuk bib dan buku panduan. Takde beg.


Baju hadapan.


Baju belakang.

Dapat baju jenama Mizuno. Tapi macam kecik sikit saiz L dari selalu. So jumpa di Bukit Jalil 8hb Feb nanti. Semoga dapat menamatkan larian tanpa kecederaan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...