Saturday, May 17, 2014

Event Kit : Firefighter Night Half Marathon D'Cyberjaya 2014

Hari ni berkesempatan pergi ambil race kit untuk event Firefighter Night Half Marathon D'Cyberjaya 2014 di Balai Bomba Cyberjaya. Sampai di Balai Bomba Cyberjaya dalam pukul 2PM. Sebab nak pergi lunch di Saba tu yang singgah collect kejep. Kalau tak ambil hari isnin je.


Gi collect kit dalam tu. Pintu masuk Balai Bomba.


Kaunter untuk ambil kit. Kurang teratur. Sorang je jaga. Lepas tu kene check nama sendiri atas kertas. Tu mamat tu tgh cari nama aku dalam laptop dia. Sekali tak jumpa baru gi cari dalam list kat kertas2 tu. Nasib baik jumpa. :)


Bib semua kat belakang tu.. heheh.. 


Carik la nama korang dalam kertas ni. Tak susun ikut abjad plak tu. Jenuh mencarik.


Jumpa pon nama aku. Nasib baik kejap je cari dan tak ramai orang. Kalau tak jenuh beratur la.


Goodies bag, baju dan bib.


Nombor bib aku. Sayangnya untuk 10km takde timer chip. Untuk kategori 21km sahaja ada timing chip. :(


Dalam goodies bag dapat semua dalam gambar di atas. Ada Race guide, sabun dan voucher. Yang lain semua risalah2 promosi. Bole guna voucher 25% untuk beli barang HIGH5. Kat Balai Bomba tu ada bukak kaunter HIGH5.






Baju bahagian depan.


Baju bahagian belakang.


Nanti masa event, kalau tak tau nak parking mana.. Dalam Race Guide ada bagitau kawasan mana bole parking :)

Jumpa di sana nanti pada sesiapa yg join event ni. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...