Saturday, September 13, 2014

Event Kit : Putrajaya Night Marathon 2014

Masa register event ni, aku pilih untuk terima kit guna pos. Sebab malas nak gi collect punya pasal. Diorang gunakan Service Skynet untuk penghantaran. Actually, kit dah sampai minggu lepas lagi, tapi takde orang kat rumah. So aku call balik diorang suh buat 2nd delivery tapi disebabkan masa diorang yang tak tetap, so aku suruh diorang hantar ke office Skynet Puchong. 

Hari ni ada Saucony Clinic 3rd sesion. Lepas je klinik, terus pergi ke Skynet Puchong. Memula sampai, office puchong kata barang takde kat sana. Alamak... Terus call office Subang tanya status. Lepas call Subang, diorang suruh tunggu 5 minit untuk semak balik dan masa tu la office Puchong dapat trace parcel aku. Memang ada kat Skynet Puchong punya office.


Rupa parcel aku.


Semua benda diorang taruk dalam satu plastik.


Dapat singlet Brooks. Bib no. M0346. Event ni aku masuk 10km sahaja.


Takde aper pon dalam plastik. Semua kertas iklan sahaja. Ada la voucher 20% dari GNC dan Cert Insuran yang bernilai RM10,000.


Event ni 11th October, 2014 nanti. Jumpa di Putrajaya ya :)

2 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih.. Masuk yang 10km je skang dok mencari yang 21km plak.. hehhe.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...