Thursday, September 11, 2014

INOV8 PACESETTERS 3030 Contest

Pertama kali menang contest pasal larian ni. Hadiah bukan besar pon. Cuma dapat free slot untuk join larian ni. Contest diadakan di Facebook oleh page 2XU Runners Malaysia. Simple jer just 'share, tag and answer'. Aku share dah lama dan hari ni diorang umumkan 5 pemenang bertuah.


Event nanti 2nd Nov kat Padang Merbuk.

The winners for the Inov8 PAC 3030 Run 2014 like, share, tag and answer are: 
1. Lee Hui Seng
2. Gus Ghani
3. Gan Kean Heng
4. Sharulazlan Ahmad
5. Wong Weng Wai  
Please PM us the following details:
Name as IC:
Category: (refer myraceonline registration page)
Address:
IC no:
Gender:
Email:
HP no:
Name on bib:
T shirt size:
Emergency contact name:
Emergency contact no:
Medical Conditions:  
Please PM us by 13 September 2014. Once again Congratz! and thank you for your support. 
Tu pengumuman yang dibuat oleh 2xu page. So aku dah PM detail aku kat diorang. Pilih kategori 20km sahaja. Tapi masalahnya pulak, 1st Nov 2014 aku ada event kat Putrajaya (Makna Founder's Run 2014) 15km malam. So back to back lah dengan event ni. Harap aku bole handle B2B ni. Inshaallah.

2 comments:

  1. Wah! Congrats!
    Dan selamat ber back-to-back :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Tak pernah buat back-to-back lagi ni.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...