Sunday, December 7, 2014

Event Kit : GM Klang Run For It 8 2014

Collection date hari ni dan semalam. Semalam tak dapat datang sebab ada hal. So hari berkesempatan datang nak collect. Sampai dalam pukul 12.30AM. Tak bole nak parking kat dalam sebab jalan tutup. Ada karnival apa ntah. So parking kat tepi jalan je dan berjalan dalam 500meter untuk sampai ke dalam GM Klang. Orang tak ramai sangat. Masuk ikut tepi dan terus menuju ke pintu masuk utama GM Klang. Tempat collection sebelah pintu utama sahaja.


Tak ramai orang masa ambil. Meja pon disusun ikut categori.





Lepas ambil terus beli masuk GM Klang. Jenjalan kat level bawah jer dan lepas tu terus pulang.


Dapat dalam plastik macam ni sahaja. Ni bukan bib aku. Aku tolong ambil untuk kawan sekali. Dapat bib, singlet dan kertas panduan sahaja.


Singlet bahagian depan.


Singlet bahagian belakang.


Kertas panduan.

Simple jer kit collectionnya. Event ni hujung minggu hadapan. Aku kene berehat seminggu sebab calf kaki kiri masih sakit. Hope aku bebas dari sebarang injury masa event ni :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...