Saturday, December 27, 2014

Event Kit : Newton Challenge 2014

Berkesempatan collect race kit untuk event Newton Challenge 2014 di Paradigm Mall. Hari collection jumaat dan sabtu, Since jumaat ramai kata beratur panjang, tu yang datang hari sabtu, Tu pon pukul 3:00PM baru sampai sana. Tak ramai orang macam hari jumaat.






2 orang check nama kat laptop dan 3 orang tolong carik bib dan baju.


Kaunter untuk pasang rock tape free.


Since calf kaki kiri aku masih sakit dan bole plak pasang free, pasangkan ajer.


Barang-barang semua dmasukkan dalam plastik besar ni.


Dalam plastik besar tu dapat benda yg kat atas ni je. Seketul biskut, protein dan voucher keypower RM100. 


Bib aku untuk besok.

Dah ready untuk besok. Harap calf aku tak buat hal sebab nak kene panjat bukit banyak besok ni. 25km plak tu :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...