Wednesday, June 4, 2014

Event Kit : Score Run 2014

Patutnya aku ambil sendiri Score Run punya kit kat Kuala Lumpur Convention Centre Kuala Lumpur, tapi disebabkan balik kampung, jadi pesan kat kawan je untuk ambilkan kit. Rugi jugak tak ke sana sendiri sebab banyak barang larian bole usha. Tapi next time je la :)


Lawa jugak bagnya.


Barang-barang dalam goodies bag. Dapat Acti-Tape, Mentholatum Deep Heating Rub dan Scholl ProSport Elasticated Support.


Vest dan bib. Dah ready untuk ahad ni :)


Bib aku.


Timing chip belakang bib.

So ini sahaja yang dapat untuk event ni. So harap hari ahad ni aku dapat habiskan larian 10km dalam masa bawah 1jam 20minit. Inshaallah.


Wish me luck :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...