Saturday, April 5, 2014

Gear idaman

1. Suunto Ambit 2R  (Sudah beli Suunto Ambit2S)
Jam idaman aku setakat ni. Suunto Ambit 2R. Baru je keluar kat US dalam bulan 3. Skang tengah tunggu masuk Malaysia saja. Bila ntah nak masuk. Jam ni khas untuk runner. Kira adik pada Suunto Ambit 2 la.

Kalau ada jam ni tak perlu la aku bawak phone untuk track distance ngan map. Semua dah lengkap. Summary pon cun.

Summary dari movecount. Cilok summary training kawan aku yang pakai Suunto Ambit2S. Ada lagi segala chart dan graf dalam tu.



Ulasan lanjut bole baca dalam ni - dcrainmaker.com

2. 2XU Compression Tights


Katanya tights ni membantu hold otot2 kita masa lari. So takde la rasa sakit kaki sangat. Masalahnya mahal sangat. Dalam RM500++ kot harganya. Nak beli Compression short.. takde support untuk betis la pulak. hmmm..




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...