Saturday, August 23, 2014

Event kit : Enjoy Green Challenge 2014 Run

Lepas je Saucony Running Clinic terus cabut ke Marathon Shop kat PJ. Sampai dalam pukul 9.40AM. Kedai bukak pukul 10AM. Terpaksa la tunggu sekejap. Lepas je kedai bukak, terus serbu. Depan aku ada dalam 3 orang. 


Amik kit kat belakang kedai.


Diorang buka 3 kaunter. Takde ler sesak sangat. Cuma biliknya kecil sahaja.


Tak sampai 2 min dah dapat semua barang. Goodies beg ambil masa event nanti.


Peserta selepas aku. Dah start ramai orang.


Bib.


Timing chip.


Buku panduan.


Dah ready untuk besok. Hehehe.

Lepas dah amik kit, masa nak keluar kedai, sekali ternampak baju 2ndskin limited editionyang Marathon Shop jual. Harga RM69. Tak pikir panjang terus sambar. Hehehe




Ini la rupa bajunya.

So harap hari ahad ni aku dapat habiskan larian 11.5km dalam masa bawah 1jam 30minit. Sebab cut off dia 1jam 30minit. Inshaallah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...