Saturday, August 9, 2014

Event Kit : NM GALAXY ROAD RUN 2014 3RD SERIES

Sama gak kali ni. Kawan aku tolong amikkan Kit kat Stadium Bukit Jalil. Tempat collect di Zon Delima (Dewan Makan) Perbadanan Stadium Bukit Jalil. Sebab tu takde gambo masa amik kit :)

Event yang aku masuk 10km. 


Goodies beg


Item dalam goodies bag, Dapat pencuci gigi jer. hhehehe.


Bib


Timing Chip belakang bip.


Baju untuk 10km bersama kasut Kinvara3 aku dan seluar brooks baru.


Baju belakang

So ini sahaja yang dapat untuk event ni. So harap hari ahad ni aku dapat habiskan larian 10km dalam masa bawah 1jam 20minit. Inshaallah.

Wish me luck :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...