Friday, August 22, 2014

Event kit : Summernats11.08KM Merdeka Run

Mintak tolong kawan opis amikkan kit untuk event ni. Dia collect di :

ROCK CORNER @ THE CURVE
Lot G6 Ground Floor,
The Curve, Mutiara Damansara,
Petaling Jaya, 47800

Untuk pengetahuan semua, event ni free je. Cuma bayar RM10 kalau nak Finisher Medal. Aku tak amik Finisher Medal. 

So apa yang dapat seperti di bawah:




Bib warna merah maknanya takde Finisher Medal. Yang warna biru baru ada finisher medal.


4 keping ticket. Setiap satu ticket ni berharga RM100.


Event manual.


Iklan event apa lagi ada masa Summernates ni.


Route untuk larian nanti. 5.3km per lap x 2 laps

Larian ni masa 31st August nant. Tak pasti bole join ke tidak. Tapi memang nak join sangat-sangat sebab tak pernah masuk Litar F1 lagi. Pastu lari atas litar plak tu.








Sapa yang join tu.. kita jumpa disanaaaaaaaaaaaaaaaaa....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...